Daddy Yankee & Snow

Daddy Yankee & Snow – Con Calma

Lyssna på Daddy Yankee & Snow – Con Calma (03.22 min) via spotify.

Con Calma finns på skivan Hits 2020

Mer om Daddy Yankee & Snow

Daddy Yankee, född Ramón Luis Ayala Rodríguez den 3 februari 1977 i San Juan, Puerto Rico, är en ikon inom reggaeton-genren, känd för att ha populariserat denna musikstil globalt. Med en karriär som tog fart i början av 90-talet, har Daddy Yankee inte bara varit en pionjär inom reggaeton, utan också en mångsidig artist som har utforskat olika musikstilar. Hans mest framstående verk, 'Gasolina', blev en världsomspännande hit och bidrog till att sätta reggaeton på den internationella musikkartan. Utöver musiken har Daddy Yankee även gjort sig känd som skådespelare och affärsman, vilket ytterligare cementerar hans status som en mångfacetterad underhållningsikon.

Snow, född som Darrin Kenneth O'Brien den 30 oktober 1969 i Toronto, Kanada, är en reggae-musiker mest känd för sin 1992 hit 'Informer'. Snows musikstil blandar reggae med hip-hop och är känd för hans distinkta röst och snabba rap-teknik. Trots att 'Informer' förblev hans mest framgångsrika singel, fortsatte Snow att producera musik och samarbeta med andra artister, vilket visar på hans bestående inflytande inom musikindustrin. Hans samarbete med Daddy Yankee på låten 'Con Calma', en omarbetning av 'Informer', blev en global succé och förenade två generationer av musikfans.

Tillsammans, Daddy Yankee och Snow, har de skapat en bro mellan olika musikgenrer och kulturer, vilket bevisar musikens kraft att förena människor över hela världen.

Video med Daddy Yankee & Snow

Här hittar du videofilmer från youtube med Daddy Yankee & Snow