Håkan Hellström – Klubbland Remix

Håkan Hellström - Hkan Hellstrm, född 2 april 1974, är ett svenskt sångerska från Göteborg, ligger på den svenska västkusten. Han var tidigare känd som medlem i gruppen...

Lyssna på Håkan Hellström – Klubbland (Flight 2 Remix) via spotify.

Klubbland (Flight 2 Remix) finns med på skivan Klubbland som släpptes år 2006, spår nr: 2

Mer:

Låttexten till Klubbland (Remix) av Håkan Hellström:

Yeah yeah
En två tre fyr

När alla clownerna
har gått från jobben
så visslar fåglarna i träden,
det finns ingen poäng i att vara fri längre
För jag vet att den här natten kommer döda mig
Oh-oh ooh yeah
Om jag inte får va med dig

Klubbland
Folk säger att allt är för konsten
Inget för berömmelsen
Men ni ser ut som dockor i kulisser
Åh, vad jag saknar Ernst-Hugo…
för patetik är konst
och konst är att förstå

Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse
Och compadres
Lever på gränsen till förintelse
Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek
Oh-oh ooh yeah
Men det kan man inte

Jag vet att du är ledsen
Jag är ledsen med
För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
Jag läser aldrig Proust igen
För slutet gör för ont i mig

Slutet har just börjat mellan dig och mig

Video med Håkan Hellström

Här hittar du videofilmer från youtube med Håkan Hellström – Klubbland (Remix)

Från Håkan Hellströms singelplatta "Klubbland" Text: Yeah En två tre fyr Och när alla clownerna – oh~ har gått från jobben så visslar fåglarna i träden, det finns ingen poäng i att vara fri längre För jag vet att den här natten kommer döda mig Oh-oh ooh yeah Om jag inte får va med dig Klubbland Folk säger att allt är för konst nu Inget för berömmelsen Men ni ser ut som dockor i kulisser Åh, vad jag saknar Ernst-Hugo… för patetik är konst och konst är att förstå Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse Och compadres Lever på gränsen till förintelse Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek Oh-oh ooh yeah Men det kan man inte Jag vet att du är ledsen Jag är ledsen med För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va Jag läser aldrig Proust igen För slutet gör för ont i mig Slutet har just börjat mellan dig och mig (Slutet har just börjat mellan dig och mig) (Slutet har just börjat mellan dig och mig) (Slutet har just börjat mellan dig och mig)…
From:
Zeethex
Views:
151
0
ratings
Time:
04:23
More in
Music


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *