Kent – Ingen Kunde Röra Oss

Lyssna på Kent – Ingen kunde röra oss via spotify.

Ingen kunde röra oss finns med på skivan Ingen kunde röra oss som släpptes år 2012, spår nr: 1

Mer:

Låttexten till Ingen Kunde Röra Oss av Kent:

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
Du är en liten bit ifrån
En rörelse i ögonvrån
En rörelse i ögonvrån

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
Du är, en liten bit ifrån
Så nära får ingen gå
Så nära får ingen gå
Så nära får ingen gå

Lägg dig ner precis
Som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
Du är, så nära att du blir våt
Men så nära får ingen gå
Så nära får ingen gå

Så nära får ingen gå
Så nära får ingen gå
Så nära får ingen gå

Video med Kent

Här hittar du videofilmer från youtube med Kent – Ingen Kunde Röra Oss

Celeste @ Emocore är min speciella lilla snöflinga. LYRICS: Sångerna Mikael minns du sångerna När alla VJ:s kom till byn Vår skolgång framför MTV. Sommaren Mikael minns du sommaren Vi slösade all vår tid på den och tid det fanns i överflöd. Verklighet Det här som blev vår verklighet Allt det här var oplanerat Oddsen är emot oss nu. Somrarna Mikael minns du somrarna Ett snedsteg ifrån barndomen En fransk kyss från en vuxenvärld full av våta hemligheter Rå som en Decemberdag Vi trängde oss förbi kön In i katedralen. Det fanns inget som kunde röra oss men du vet att jag var lika rädd som du Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann Du vet att jag var lika rädd som du Det fanns inget som kunde röra oss inget som kunde röra oss. Somrarna Vad hände med de somrarna När du & jag var kungarna över ingenting från ingenstans. Nu faller snön och vintern är en mördare som kväver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt men du & jag vi dansar än Ett krig ett spel en lek ett skämt Vi kunde aldrig enas ens om musiken. Det fanns inget som kunde röra oss men du vet att jag var lika rädd som du Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand. och du försvann Du vet att jag var lika rädd som du… En del vänner kommer tillbaka Men det är alltid de som försvann som får oss att ligga vakna trots att vi glömt bort deras namn. Andas in och andas ut Orkar jag så orkar du Det fanns inget som kunde röra oss.
Views:
11456
86
ratings
Time:
05:16
More in
Music


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *