Jamie XX & Honey Dijon

Jamie XX & Robyn – Life

Lyssna på Jamie XX & Robyn – Life (03.38 min) via spotify.

Life finns på skivan Life

Mer om Jamie XX & Robyn

Jamie xx, född som Jamie Smith den 28 oktober 1988 i London, är en brittisk musikproducent, DJ och medlem i det hyllade bandet The xx. Känd för sin förmåga att blanda element av indie, elektronisk musik och UK garage, har Jamie xx skapat sig ett namn som en av de mest innovativa producenterna i modern musik. Hans soloalbum 'In Colour', släppt 2015, hyllades av kritiker för dess djärva ljudlandskap och inkluderar hits som 'Loud Places' och 'I Know There's Gonna Be (Good Times)'. Jamie xx är även känd för sina skickliga remixar och har samarbetat med en rad stora namn inom musikindustrin.

Robyn, född som Robin Miriam Carlsson den 12 juni 1979 i Stockholm, är en svensk popikon som har varit aktiv sedan mitten av 90-talet. Hon slog igenom med hits som 'Show Me Love' och 'Do You Know (What It Takes)' men är kanske mest känd för sin comeback i slutet av 00-talet med det kritikerrosade albumet 'Body Talk'. Robyns musik kännetecknas av dess emotionella djup och elektroniska influenser, vilket har gjort henne till en förebild inom modern pop. Hon har samarbetat med en rad internationella artister och fortsätter att vara en viktig röst inom musikindustrin.

Jamie xx och Robyn har båda gjort avtryck på musikscenen genom att bryta ny mark och utforska nya musikaliska territorier. Deras bidrag till musiken sträcker sig över genrer och generationer, och de fortsätter att inspirera nya artister världen över.

Video med Jamie XX & Robyn

Här hittar du videofilmer från youtube med Jamie XX & Robyn