Karol G & Peso Pluma

Karol G & Peso Pluma – Qlona

Lyssna på Karol G & Peso Pluma – Qlona (02.88 min) via spotify.

Qlona finns på skivan QLONA

Mer om Karol G & Peso Pluma

Karol G, född som Carolina Giraldo Navarro den 14 februari 1991 i Medellín, Colombia, är en dynamisk kraft inom reggaeton och Latin pop-scenen. Hon har sedan sin debut i början av 2010-talet blivit en av de mest framstående kvinnliga artisterna inom genren, känd för sina kraftfulla röster, medryckande melodier och texter som ofta utforskar teman av empowerment och självständighet. Karol G:s karriär tog fart efter hennes samarbete med andra stora namn inom Latin musik och hennes hitlåtar som 'Tusa' och 'Ahora Me Llama' har cementerat hennes ställning som en internationell superstjärna.

Peso Pluma, å andra sidan, är en stigande stjärna inom den mexikanska regionala genren. Trots att han är relativt ny på scenen, har han snabbt gjort ett namn för sig själv med sin unika blandning av traditionell mexikansk musik och moderna urban ljud. Hans förmåga att brobygga mellan det gamla och det nya har vunnit honom en dedikerad fanbas och uppmärksamhet inom musikindustrin.

Trots att Karol G och Peso Pluma kommer från olika musikaliska bakgrunder, representerar de båda en ny våg av Latin musikartister som inte bara hyllar sina rötter utan också skapar ny, gränsöverskridande musik som appellerar till en global publik.

Video med Karol G & Peso Pluma

Här hittar du videofilmer från youtube med Karol G & Peso Pluma