Highwon – Det E Så Lätt

Highwon - Highwon bestr AV Ison, Fille, Gurmo, Hoosam OCH Aleks.

Lyssna på Highwon – Det E Så Lätt via spotify.

Mer:

Video med Highwon

Här hittar du videofilmer från youtube med Highwon – Det E Så Lätt

[Intro] Yeah! Dom Misstänkta, Highwon Mixtapeten, Yeah! [Sabo] De nattliv Har vart i en svart bil sens kvart i natt tid En knapp mil från allt liv Sena nätter aktiv, i flera veckor alltid På kattspan, back stan med grannskapet me mig Hoppas på napp me dom från min trakt breve mig Noddar i takt till sånger av Pac Jag gillar hur du rör dig, spela dum Som om du inte hör mig, men de lugnt Jag é på en tuggrunda me mina slumhundar Bara fördriver tid, när caran lugnt rullar Så om du undrar vart du har mig me muggar å Bacardi Letar sent på natten, taggar dit vägarna tar mig [Ison] Låt solen gå ner att tag (vah) Låt brorsan må bra idah Haft mycket å tänka på så när natten kommer vet jag exakt vart jag ska gå (kvarteret) Fiska upp nån för en tuggrunda (hey, hey) Back på katter me kjolen (baby) De så d funkar när jag gör mitt, jag tar en titt, tar en bloss å de sitter fint Mäc sen, relax sen men ikväll time for some action, släppa nåra arslen Pimp, pimp, Sabo låt oss röra oss häråt, hämta Hoosam, Fille O Jiggy Rör oss mot city, glöm inte A&X(?) för de é så lätt Att digga de här när Highwon kör så fett [Aleks/Refräng] Sena nätter Har låg profil (fil) Cruise i en bil (bil) E helt fel fri (fri) Sena nätter Känner mig hög (hög) Känner mig låg (låg) Känner mig så (känner mig så) [Gurmo] Hysch Vilken kväll låt mig haffa nåra spänn Å jag, (glider) Som för tre år sen DB nummer fem glider runt i ett par dar Med volymen vriden på max som en hamburgerbar Så jag snurrar runt lugnt Pundar för en <b>…</b>
From:
Joneezz
Views:
1858
4
ratings
Time:
03:56
More in
Music


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *